Na bijna tien jaar Stichting Leergeld achtte het Bestuur de tijd rijp voor de oprichting van de Vriendenkring. In het najaar van 2011 zijn de  bestuursleden gestart met de voorbereiding van een “Vriendenkring van Leergeld”. Vrienden van Leergeld verbinden zich aan het goede doel van Leergeld. Vrienden voor Leergeld staan als vrienden voor het leven garant voor een stucturele bron van inkomsten. Particulieren worden donateur gedurende minimaal  5 jaar voor een zelf te bepalen bedrag per jaar. Een doorlopende stroom van inkomsten is noodzakelijk om aan de aanvragen te kunnen blijven voldoen.

Vrienden helpen door met hun bijdrage van Leergeld een nog krachtiger publiek/private organisatie te maken die naast de gemeentelijke subsidies ook kan rekenen op een gestage inkomstenstroom uit de gemeenschappen waarbinnen Leergeld werkzaam is. Tevens ontvangt u van ons

  • de nieuwsbrief
  • sociaal jaarverslag
  • uitnodiging evenementen door Leergeld West-Brabant Oost geïnitieerd
  • korting op toegangsbewijzen

Als particulier kunt u meedoen met onze ‘eigen’ fondsenwerving om zoveel mogelijk continuïteit en rendement te bereiken. U levert hierdoor een bijdrage aan de maatschappelijke duurzaamheid in West-Brabant Oost. Als kinderen geen kansen krijgen moeten we daar wat aan doen.

Als u een bijdrage wilt leveren aan de vriendenkring van Leergeld dan verzoeken wij u vriendelijk  contact op te nemen via telefoonnummer: 0162-458487 (ma t/m do van 9.00 – 11.30 uur)  om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken, of stuur een e-mail naar: de algemeen coördinator van Stichting Leergeld West-Brabant Oost. 
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Download hier de:  Folder Vriendenkring Leergeld West-Brabant Oost